Prijslijst


U kunt de afbeelding vergroten om hem volledig te zien.

Ook kunt u de prijslijst downloaden.Prijslijst Portret
Word – 20,1 KB 215 downloads

Extra informatie:

  • Omdat ik veel belang hecht aan kleurbehoud en duurzaamheid, gebruik ik voor een portret alleen maar zorgvuldig uitgezochte professionele materialen. (Papier, potloden, fixatiespray, lijst)
  • Prijzen zijn niet onderhandelbaar, In verhouding met het kostbare materiaalgebruik en de tijd en passie die ik er in leg, liggen de prijzen in verhouding al op een minimum.
  • Let op!: Wanneer er sprake is van een uiterste ontvangstdatum (bijv. als het om een verjaardagsgeschenk gaat) meldt dit dan in het contactformulier onder aan de webshop, Het is wenselijk als het lukt om de bestelling 2 maanden vooraf te plaatsen.
  • Als u speciale wensen heeft die hier niet beschreven staan, neemt u dan contact met mij op om deze bespreekbaar te maken zie “contact” pagina. Graag denk ik mee in mogelijkheden.

Als opdracht kunt u ook een foto insturen van een bestaand schilderij. Die vind ik zelfs erg leuk om na te tekenen. De prijzen daarvan zijn vergelijkbaar met gewone portretten (zie prijslijst). 

 

Als de prijs niet duidelijk te herleiden is, doordat een foto bijv. meerdere kleine figuren bevat en/of geen mensen/dieren, neem dan contact met mij op. Dan komen we samen een redelijke prijs overeen.